My look!


nt uppdaterat mig här på mer än ett år!

Vart ska ja börja?
Kan ju börja med att säga att ja är den lyckligaste i världen just nu, för ja har min kille Simon Lund och vi hade 1 månad den 12e.Grattis till oss^^
Jag har oxå fått tillbaka ridintresset o börjat rida igen ute i Frösvi, hos en tjej som heter Sara Liew, och som har sina hästar på min o pappas gård! Så TACK Sara för att ja fått tillbaka intresset!
Sen har ja varit o hälsat på min häst Fountain Star som bor ute i Loftahammar hos min gamla mentor med familj, man kan säga att dem är som fodervärdar åt henne, men till hösten ska ja ta hem henne igen vilket känns jätte kul!
 
ATM
Nu den här veckan så är jag Simona, pappa och hans kompis i Åre på semester! Vilket är jätte skönt att kma bort ifrån allt, vilket jag verkligen behövde, jag är nog nt ensam om att tka så, right?
Men iaf, vi är här en vecka, då undrar ni säkert vad vi gör här på sommaren?
Vi äger en "del" här alltså en strandvilla, som vi ska bo i! Vi ska forsränna på onsdag, som det låter, åka i en fors med plastbåt, wish me good luck! :D
Idag tar  vi det bara allmänt lugnt, för att det är pissväder här ute, vilket det nästan varit alla dagar hittills, men ja hoppas det blir bra väder till Onsdag iaf! Men det bästa är ju iaf att man kan bada & basta på deras äventyrsbad "LIKE" !

Vet nt om ja kmr uppdatera mig här så ofta, kanske bara när ja känner för de varannan vecka eller så^^

XOXO Amii :)
gammal bild!
 

RSS 2.0